///
Acum la radio:

5 lucruri pe care le fac zilnic oamenii minunați, iar noi îi iubim pentru asta

E greu să nu te îndrăgostești de ei, acei oameni frumoși la suflet care sunt atât de mișto pentru ceva ce nu are oricine- bunătatea. Nu poți să nu-i iubești pentru actul lor de dăruire necondiționată, naturalețe, energie, pentru felul în care te fac să te simți, lucruri de care îti vei aminti de fiecare dată când îi vei întâlni. Bunătatea este, mai degrabă, pentru ei o stare de spirit, decât o calitate. Bunătatea este ceea ce îi face minunați. Dar ce fac oamenii minunați în fiecare zi?'kind

1. Sunt îngăduitori cu ei înșiși. Ei sunt conștienți de faptul că spontaneitatea și generozitatea derivă din propriul bagaj de energii pozitive. Așa că, au nevoie să-și satisfacă propriile necesități înainte de a le oferi celorlalți ce au ei mai bun.

2. Sunt recunoscători. Sincer și profund recunoscători vieții, pentru provocări și experiențe. Indiferent de situație, acești oameni își fac timp să vadă jumătatea plină a paharului, fără să tragă concluzii pripite. Ei încearcă să facă față provocărilor încurajându-i și pe ceilalți.

3. Știu să asculte. Chiar și atunci când au ceva de adăugat, ei știu să-și asculte mai întâi interlocutorul, astfel încât să-l facă să se simtă înțeles și respectat. Ascultând cu atenție fără a-l întrerupe pe celălalt sau a vorbi peste el, acești oameni reușesc să ofere un sentiment de conexiune totală a conversației.

4. Au încredere în ei. Încrederea în sine le permite să dăruiască fără să aștepte ceva în schimb. Ei acționează sigur fără a cere confirmări. În fiecare zi, oamenii buni caută oportunități de a acorda prezumția nevinovăției celor care greșesc, fără a-i taxa.

5. Râd des. Oamenii buni râd mult și cu poftă! Ei sesizează umorul și ironia fără să critice. Viața e amuzantă, iar acești oameni minunați știu foarte bine că, adesea, cel mai frumos lucru pe care-l poți oferi cuiva, care pare să se fi rătăcit, este zâmbetul tău.