///
Acum la radio:

ABBA a cântat la aniversarea sa de 50 de ani

Membrii ai trupei Abba s-au reunit pentru un mini concert la Stockholm, după 30 de ani în care nu au mai cântat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de când Björn Ulvaeus şi Benny Andersson s-au cunoscut.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei petreceri private, în Berns Salonger, Stockholm. Björn Ulvaeus, care are în prezent 71 de ani şi Benny Andersson, în vârstă de 69, Anni-Frid ‘Frida’ Lyngstad, care are 70 de ani şi Agnetha Faltskog,  66 de ani, s-au reunit să sărbătoarească 50 de ani de prietenie şi succes.

❤️ #mammamiatheparty

A photo posted by MAMMA MIA! THE PARTY (@mammamiatheparty) on

Membrele trupei, Frida şi Agnetha, au urcat pe scenă şi au cântat piesa “Me and I”, lansată de Abba în 1980, cu dedicaţie pentru Benny şi Björn, după care și bărbaţii au urcat pe scenă şi au cântat împreună cu cele două. Este pentru prima dată din 1986 când grupul se reuneşte pentru a cânta împreună pe scenă.

Trupa s-a destrămat în 1982. Cei patru membri au fost văzuţi pentru ultima dată împreună în public în ianuarie 2016, la inaugurarea unui restaurant inspirat dintr-o tavernă cu specific grecesc, ce a apărut în musicalul “Mamma Mia!”, din 2008, care a avut la bază muzica trupei suedeze Abba.

Björn şi Agnetha au fost căsătoriţi din 1971 până în 1980, în timp ce Benny şi Frida au divorţat în 1980, după o căsnicie de doar 2 ani.