///
Acum la radio:

Adio, Black Sabbath – The End!

Trupa britanică Black Sabbath, înființată în anii ’70, a anunțat începutul ultimului turneu mondial care va avea loc anul viitor.
Intitulat The End, turneul va reuni trei foști membri ai trupei, printre care și Ozzy Osbourne, în cele 24 de concerte programate în cadrul turneului de adio. Primul concert va avea loc pe 20 ianuarie în Nebraska, acolo unde fanii heavy metal sunt extrem de numeroși.black sabath

Trupa va concerta și la  New York, în Australia și în Canada înainte de încheierea turneului pe 30 aprilie. Fanii din Europa, însă, nu au primit nicio veste bună, deocamdată.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 66 de ani, locuiește în prezent la Los Angeles și a avut succes și în cariera solo, devenind cunoscut publicului larg și prin intermediul unui reality show, The Osbournes, difuzat de MTV.

Chitaristul Tony Iommi, în vârstă de 67 de ani, locuiește în Anglia și luptă cu o forma de cancer care ar putea pune în dificultate participarea sa în acest turneu.

Despre  basistul Geezer Butler, în vârstă de 66 de ani, se știe sigur că va participa la turneul de adio al trupei, însa bateristul Bill Ward, care s-a certat cu Ozzy, nu va fi prezent în turneu.
Trupa Black Sabbath s-a înființat în 1968  și a rămas în istoria muzicii drept una dintre cele mai influente trupe de Heavy Metal.