///
Acum la radio:

Află ce-ți rezervă astrele în luna Noiembrie (P)

Cea de-a unsprezecea lună a anului începe într-o notă pozitivă. Asigură-te că dai o atenție deosebită conversațiilor, gânduri și schimbărilor din această perioadă. Influența lui Mercur este mai puternică decât în mod obișnuit, așa că luna Noiembrie s-ar putea dovedi norocoasă pentru mai multe semne zodiacale.

Posibil să ai parte de mult noroc, astfel încât dacă astrele te ajută, nu rata oferta winbet 100 rotiri. Pe lângă posibilitatea de câștig, cu siguranță vei avea parte de distracția pe care ți-o dorești din plin.

Ești pregătit pentru luna Noiembrie? Iată ce îți rezervă luna aceasta, în funcție de zodia ta.

Berbec: vezi lucrurile într-o lumină complet diferită

Nimic nu ar trebui să rămână la fel pentru nativii din zodia Berbec. Dacă credeai că 2020 are ceva de-a face cu schimbarea perspectivei, nu te-ai înșelat deloc. Luna Noiembrie îți va aduce o  nouă perspectivă asupra vieții tale. Marte staționează direct în semnul tău te va împuternici în mai multe moduri și să spunem că va fi aliatul tău cel mai puternic. Viitorul este încă nescris, ca atare, nu ezita să faci planuri.

Taur: o lună a schimbărilor, pentru ca ești pregătit

Stabilitatea este totul pentru tine. În ciuda faptului că aceasta este o temă majoră în relațiile tale, sezonul eclipsei de lună va aduce doar schimbări pozitive. Eclipsa de Lună din Gemeni îți va zdruncina casa finanțelor, dar îți va aduce securitate, stimă de sine și confort.

Ești gata să ai viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna? Neptun va transforma visele tale în realitate.

Gemeni: pășești într-o etapă nouă a vieții tale

Pentru nativii din gemeni luna Noimebrie aduce belșug în afaceri. Neptun va sta în sectorul carierei și te va face mai ambițios și mai puternic. Analizează dacă îți place ceea ce faci în fiecare zi și profită de această perioadă pentru a schimba tot ce nu e pe placul tău. Eclipsa de lună plină din semnul tău va aduce claritate în viața profesională.

 

Rac: renunți la ceva și o iei de la capăt

Ai puterea de a manifesta tot ce îți dorești. Noiembrie îți oferă ocazia de a te elibera de toate acele aspecte care constituie o povară. Mai important, eclipsa de lună în casa a 12-a va aduce doar beneficii în sfera relațiilor amoroase, astfel încât vei avea șanse reale să îți găsești fericirea în această perioadă. Profită din plin!

 

Leu: acționezi în direcția viselor tale

Înconjoară-te cu un grup de prieteni care se gândesc la fel. Venus se alătură zodiei tale în a patra ta casă, cea a casei, familiei și a relațiilor emoționale. Acest lucru va calma tensiunile din viața ta și îți va aduce o serie importantă de beneficii. Marte merge direct în casa a noua și îți va oferi suficientă încredere și claritate pentru a-ți  extinde orizonturile personale.

 

Fecioară: te pregătești pentru următoarea ta misiune

Ești gata să accelerezi ritmul? Cu conducătorul Mercur (mai înțelept din retrogradul său) care se deplasează înainte, există potențialul de a construi ceva de la bază. Pe 12 noiembrie, Jupiter și Pluto au o întâlnire explozivă în sectorul dragoste și artă, încurajându-te să valorifici potențialul creativ. Eclipsa izbitoare din sectorul carierei din 30 noiembrie îți pune în evidență profilul public, ajutându-te să-ți setezi noi obiective.

Balanță: ești gata să faci o investiție demnă în tine

În primele trei săptămâni ale lunii noiembrie, Venus acționează ca un magnet pentru plăcere și bunăstare. O lună nouă Scorpion pe data de 15 marchează un moment de noi începuturi în jurul carierei și al banilor. Până la sfârșitul lunii, accentul se îndreaptă spre relațiile sociale. Ai încredere că pozitivitatea și generozitatea pe care o arăți celor din jurul tău va fi răsplătită înzecit.

 

Scorpion: îți arăți puterea în moduri noi

Este sezonul tău până pe 21 noiembrie, indicând un moment de vitalitate sporită și încredere. Mai mult, protectorul Marte își termină retrogradul de șase luni pe 13, stimulând o schimbare pozitivă în ceea ce privește sănătatea și stilul de viață. Noiembrie este un moment oportun pentru a cultiva mentalitatea pe care vrei să o ai în 2021.

 

Săgetător: te conectezi la emoțiile tale

Luna aceasta, savurezi momente pline de liniște și pace. Soarele care se mută în Săgetător pe 21 noiembrie marchează o creștere a pasiunii și motivației, inspirându-te să îți setezi noi obiective.

Cum îți vei lăsa amprenta asupra lumii? Cu o eclipsă de lună puternică în sectorul relațiilor, vei avea parte de revelații care vor aduce schimbări pozitive în viața ta. Calea de urmat este sinuoasă și neclară, dar asta îl face atât de interesant.

 

Capricorn: e timpul să faci planuri

Noiembrie este ideal pentru a te bucura de creșterea personală și profesională. Cu Venus în casa ta, succesul ar putea fi la ordinea zilei. Între 12 și 17 noiembrie este un moment puternic pentru stabilirea unui plan de bătaie pe termen lung. Perseverența ta și gândirea analitică sunt ceea ce ai nevoie acum, așa că ești pe drumul cel bun.

 

Vărsător: stabilește-ți obiective noi

Pregătește-te pentru una dintre cele mai condimentate luni ale anului. Sectorul carierei este protejat de soare, marcând un moment de atenție și responsabilitate sporită. Dacă vrei să faci o reîmprospătare, luna nouă a Scorpionului, pe 15 Noiembrie, este un moment minunat pentru a-ți redefini aspirațiile profesionale. Eclipsă de lună din 30 Noiembrie deschide un nou capitol pentru creativitate, o șansă de a  transmuta energia în ceva proaspăt și incitant.

 

Pești: e timpul să te concentrezi asupra viitorului

Peștii sunt sfătuiți să-și urmeze busola interioară. După ce te-ai lăsat purtat de val pentru cea mai mare parte a anului, noiembrie este șansa ta de a urmări cu grijă direcția în care te îndrepți. O lună nouă promițătoare, pe data de 15, marchează un nou început în jurul călătoriilor și educației. Eclipsa de lună  te scoate din zona ta de confort, așa că acum ești mai pregătit ca oricând să iei frâiele în mâini și să te îndrepți spre noi frontiere.