///
Acum la radio:

Alegerea cadoului de Crăciun; sfaturi pentru a-ti ușura munca

Cadourile de sărbători îşi pot păstra semnificaţia, atât pentru cei care le oferă, cât și pentru cei care le primesc, în multitudinea de posibilităţi care există astăzi pe piață. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de anumite aspecte. Specialiștii ne oferă cele mai bune modalități de a transforma acest proces în unul plăcut și semnificativ. Iată câteva sfaturi pentru a vă ușura munca în alegerea cadourilor de sărbători pentru persoanele dragi.cadoul perfect

Ține cond de persoanalitatea destinatarului

Cel mai important lucru în alegerea cadoului este să arăţi că ştii cu adevărat persoana căreia îi dăruieşti ceva şi că îţi pasă de bucuria lui. Iar asta nu înseamnă altceva decât să alegi cadoul care să se potrivească cu personalitatea beneficiarului. Nu te baza doar pe ceea ce ți-ar face plăcere să primești, ci mai degrabă pe ce ți-ai dori să primești dacă ai fi în locul lui.

Oferă cadouri hand made

De multe ori, cadoul cel mai pompos nu este neapărat și cel mai potrivit. Un studiu efectuat de niște cercetători americani arată că oamenii preferă să ofere cadouri realizate manual, unicat, şi sunt dispuşi să plătească și cu 20 la sută mai mult pentru un astfel de cadou, iar pentru cei care le primesc valoarea simbolică este mai mare decât valoarea financiară.

Dăruiește jocuri

Indiferent de vârsta pe care o avem, ne face plăcere să ne relaxăm jucându-ne. Oricine are un hobby. Dacă nu deții informații suficiente despre acesta, poți afla. Important e să-i arați destinatarului cadoului că îți pasă de bucuria lui, oferindu-i dovada cea mai clară.

Momente sau obiecte?

Dacă ai ocazia să oferi bilete la concert sau o excursie, nu mai sta pe gânduri nicio secundă. Fă-o! Cei care primesc astfel de cadouri experențiale se simt mult mai apropiați de cei care le oferă, decât dacă ar primi unu obiect, arată un alt studiu. Momentele rămân înrădăcinate în amintire, în timp ce obiectele se pot uza sau deteriora.

Sperăm să reușiți să alegeți cadoul perfect pentru cei dragi și să vă bucurați împreună de sărbători.