///
Acum la radio:

Angelina Jolie: “Îmi doresc să îmbătrânesc alături de Brad”

Angelina Jolie Pitt nu-și face griji în privința vârstei. Actrița a declarat într-un inteviu acordat revistei PEOPLE că nu îi este frică să îmbătrânească, ba dimpotrivă, îmbrățișează cu drag trecerea timpului, mai ales că unul dintre motive este faptul că o face alături de soțul ei, Brad Pitt.

“Eu și Brad suntem norocoși pentru că vedem unul la celălalt frumusețea în schimbările care se produc odată cu trecerea timpului”, a declarat actrița.

Angelina Jolie (40 de ani) și Brad Pitt (51 de ani) interpretează rolurile principale în cel mai nou film, By the Sea, povestea unui cuplu căsătorit, care trece prin dificultăți. Regia și scenografia îi aparțin lui Jolie, aceasta fiind prima ecranizare din ultimii 10 ani în care joacă alături de Pitt.Angelina-Jolie-Brad-Pitt

“Oricât de mult ne-am certa, fiecare având problemele sale, la final îmi spun: “Jobul meu e să-l iubesc!””, a adăugat actrița. Aceasta a mai spus că este și mai atrasă de persoana lui Pitt la 50 de ani, decât era la 40, iar acest lucru o face să-și dorească să fie cât mai mulți ani împreună.

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după o relație de 9 ani și au 6 copii: Maddox (14 ani), Pax (11 ani), Zahara (9 ani) și gemenii Knox și Vivienne (7 ani).