///
Acum la radio:

Apare cartea Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a anunţat lansarea unei cărți sub forma unui interviu extins: „Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”.

”Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr” spune fostul lider PSD și premier despre cartea ”Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr”.

”Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”, a comentat Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă a fost premier începând din 29 ianuarie 2018 și până la 4 noiembrie 2019, cea dintâi femeie din istoria României care a deținut această funcție.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seară, că nu se teme de dezvăluirile anunțate de Viorica Dăncilă în cartea-interviu pe care a scris-o împreună cu jurnalista Marga Nițu.

„Îi urez succes! Mă tem pentru români de ce se întâmplă [în prezent – n. red] la guvernare. Dezvăluri la ce? Întotdeauna au fost cărți, dezvăluiri… Eu nu am făcut nimic de care să-mi fie rușine și îmi asum trecutul Partidului Social Democrat. Nu am mai vorbit cu doamna Dăncilă, dar presupun că putem avea o discuție”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR.