///
Acum la radio:

Autoportretul unei fete cuminți

Lungmetrajul Autoportretul unei fete cuminți este unul dintre motivele pentru care mersul la cinema în acest weekend e de luat în calcul. autoportretul unei fete cumintiAutoportretul unei fete cuminți este o producție românească, 2015, care a câștigat marele premiu la Festivalul International de Film Crossing Europe din Linz, Austria, dar și premiul pentru cea mai bună regie și trofeul publicului la Festivalul Internațional de Film București.

Regizat de Ana Lungu, avându-i în rolurile pricipale pe Elena Popa, Emilian Oprea și Radu Iacoban, filmul va rula pe marele ecrane începând de vineri, 25 septembrie.

Autoportretul unei fete cuminți spune povestea unei tinere de 30 de ani, Cristina, care iși petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, cei doi prieteni ai ei și întâlnirile cu un bărbat căsătorit cu care are o relație. Visul ei din copilărie de a avea un câine se vede împlinit în momentul în care rămâne să locuiască singură în apartamentul cu patru camere, după ce părinții săi se mută la curte.