///
Acum la radio:

Barbara Streisand, posesoarea unei energii sexuale debordante

Barbara Joan Streisand s-a născut pe 24 aprilie, 1942, la Williamsburg, Brooklyn, New York. În cartea ei de vizită scrie mai mult decât Woman in Love; regizoare, actriţă, compozitoare și producătoare."What's Up, Doc?" Barbra Streisand 1972 Warner Brothers ** I.V.

Barbra este deținătoarea a două premii Oscar pentru „cea mai bună actriţă” şi „cel mai bun cântec original”, precum şi multiple premii Emmy, Grammy şi Globuri de Aur.

Nici activitatea sa politica de orientare liberală nu poate fi trecută cu vederea. Barbara și-a dorit dintodeauna să fie actriță, fără să-și imagineze că va cunoaște succesul  în calitate de cântăreață. A debutat pe Broadway pe 20 martie, 1962 în musicall-ul I Can Get It For You Wholesale, în rolul secretarei Miss Marmelstein. Astfel, Barbra a obținut prima sa nominalizare la un premiu Tony ca actriță într-un rol secundar, fiind preferata lui New York Drama Critics. Apoi ca Fanny Brice în Funny Girl (1964), de Jules Styne, care a fost un succes imens. A fost din nou nominalizata pentru un Tony, de data asta ca actriță într-un rol principal.

Chiar dacă nu este una dintre cele mai frumoase femei, paradoxal,  Barbara este posesoarea unei energii sexuale debordante. A cucerit cei mai atrăgători și celebri bărbați: Andre Agassi, Ryan O’Neil, Don Johnson, James Brolin. Ultimul, si poate cel mai arătos dintre ei, i-a devenit soț. Sex-appeal-ul ei vine din ambiție, talent, o voce divină, un timbru irepetabil, încrederea în sine. Barbara a fost  eleva eminentă, antisocială, timidă și retrasă, concentrată pe studiu și aproape deloc interesată să fie în centrul atenției, singura sa activitate extrașcolară fiind corul liceului. Barbara iși ascundea mereu fața ori de câte ori o surprindea o camera video. La vârsta de 14 ani începe să participe la diverse audiții. Deși primea laude pentru interpretarea ei, rolurile erau câștigate de către fetele drăguțe. A urmat timp de un an cursurile de actorie de la Cherry Lane Theatre, iar profesorul Allan Miller marturisea mai târziu că, deși  asistase la cea mai proastă audiție din viața sa, ambiția, perseverența și personalitatea ei l-au cucerit definitiv.

Cu peste 50 de discuri de aur și 30 de platină, Barbara Streisand a scris istorie. E singura femeie din primii 4 artiști ca vânzări de discuri din toate timpurile și singura care nu a facut parte din revolutia rock’n’roll-ului ce a dominat industria muzicală pe parcursul a 4 decenii.

10 lucruri interesante despre Barbara Streisand:

  1. Este căsătorită cu unul dintre cei mai șarmanți actori de la Hollywood, James Brolin.
  2. Este prietenă bună cu actorul Dustin Hoffman.
  3. “Atunci când deschid gura sa cânt, oamenii tac.”
  4. Îi este frică de interpretările live.
  5. Actrița ei preferată este Meryl Streep.
  6.  A vândut 71,5 milioane de albume în Statele Unite ale Americii.
  7. Întrebată dacă are vreun regret, Barbara, a declarat într-un interviu ca și-ar fi dorit să joace în mai multe filme.
  8. A fost prima femeie care a câstigat Globul de aur în calitate de regizoare, în 2013, si de atunci și-a păstrat acest titlu.
  9. Are alergie la cai.
  10. A fost o adolescentă antisocială, timidă și retrasă.