///
Acum la radio:

Bărbații care înșeală mai des decât alții

Un nou studiu realizat de cercetătorii britanici prezintă câteva concluzii conform cărora nu toți bărbații înșeală. Nu, cel puțin, la fel de des precum cei care sunt predispuși la adulter. Există câteva tipologii de bărbați pe care ar trebui să le luați în calcul în cazul în care, doamnelor, sunteți în căutarea unui partener de viață cât mai fidel.'man

Acest studiu prezintă bărbaţii care lucrează în domeniul IT, aparent răbdători, introvertiți și meticuloși, ca fiind acea tipologie predispusă către adulter. Cercetătorii au luat în calcul unu studiu făcut pe un site de dating pentru oameni căsătoriţi că  bărbaţii care înşală au peste 40 de ani, cel puţin doi copii şi lucrează ca ingineri IT, sau în producţia de software.

Mai mult decât Facebook-ul, Twitter-ul pare să fie o rețea de socializare cu mai multe tentații de a înșela.

Aspectul fizic și, mai exact, înălțimea, are de-a face cu adulterul, conform studiului. Bărbaţii mai înalţi de 1,78  sunt de două ori mai dispuşi să înşele decât cei scunzi.

Iar dacă vă întrebați ce muzică ascultă bărbații predispuși să înșele mai des decât alții, cercetătorii ne asigură că aceștia sunt rockeriÎn Anglia, de exemplu, 40% dintre bărbaţii înscrişi pe site care şi-au găsit amante ascultă rock. La polul opus sunt bărbații care ascultă  muzică rap.

Iar dintre toate națiile lumii, francezii sunt cei mai infideli bărbați Un studiu realizat pe plan mondial de către un producător de jucării erotice, arată că 75% dintre francezi recunosc că au înşelat cel puţin o dată.