///
Acum la radio:

BRIDGET JONES se întoarce

După o pauză de 12 ani, actrița Renée Zellweger revine pe marile ecrane, în pielea lui RBRIDGET JONES.

De data aceasta, Jones, în vârstă de 40 de ani, este singură și însarcinată, iar tatăl copilului pe care îl așteaptă este incert. Featuring: Renee Zellweger Where: London, United Kingdom When: 03 Nov 2015 Credit: Lia Toby/WENN.com

La 47 de ani, Renée Zellweger a făcut senzție la premiera filmului, la Londra. A purtat o rochie neagră, de satin, despicată într-o parte, zâmbind tot timpul, chiar dacă desele intervenții “de infrumusețare” i-au cam șters din trăsăturile chipului.

În a treia peliculă din franciza ”Bridget Jones”, actrița texană își reia accentul londonez pentru a se întoarce în rolul personajului obsedat de propria greutate și de dragoste.

Seducătorul este personajul întruchipat de fermecătorul Patrick Dempsey, iar Mark, interpretat de același Colin Firth, rămâne în peisaj.

Rolul de gravidă, a marturisit actrița, a făcut-o să-și dorească un copil și în viața reală. Actrița a venit la eveniment însoțită de iubit.

Este pentru a treia oară când Renée Zellweger intra în acest rol, după “Jurnalul lui Bridget Jones”, din 2001 și “Bridget Jones: La limita rațiunii”,  din în 2004.