///
Acum la radio:

Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week te invită la CASTING sâmbătă, 3 octombrie, la Hotel Ambasador (Bd. Magheru, nr.8-10, Bucuresti), între orele 11.00 si 15.00.Casting BFW 2015_3 oct

Vino şi poţi avea șansa de a defila pe podiumul celui mai mare festival de moda din România! Fie că eşti începătoare şi vrei să participi la Miss România sau Top Model România, fie că eşti manechin profesionist şi te interesează doar prezentarile celor mai în vogă designeri români şi străini ai momentului din cadrul Bucharest Fashion Week, te asteptăm sâmbătă, 3 Octombrie 2015, începând cu ora 11.00, la Hotelul Ambasador din Capitală (Bd. Magheru nr. 8-10 – stații de Metrou: Piața Romană sau Universitate).

Casting Bucharest Fashion Week – criterii și condiții de participare:

– ținută casual

– fete peste 14 ani și peste 172 cm

– băieți peste 14 ani și peste 182 cm

Casting Bucharest Fashion Week – modalitatea de selecție

Este preferată inscrierea directă pe site-ul Bucharest Fashion Week prin intermediul acestui formular: www.bfashionweek.com/casting. Va puteţi prezenta, însă, la casting şi dacă nu v-aţi inscris pe site.

Casting Bucharest Fashion Week – interviul

Preferabil să aveți o ținută casual și să nu fiți machiate. Sa aveti la voi o pereche de tocuri.

Selecționarea modelelor se face pe baza unor criterii fizice, de fotogenie, dar și de personalitate, seriozitate și disponibilitate.

NU se percepe niciun fel de taxă de preselecţie sau pregătire!
NU este necesar să aveți experiență în modeling sau să fi absolvit cursuri de modeling ca să puteţi candida ca model!