///
Acum la radio:

Cei mai buni soți conform zodiacului

Berbec

Berbecul este soțul cu care trebuie să ştii cum să comunici, dar mai ales să faci compromisuri. Doar așa cresc şansele ca relaţia să meargă bine. Ține minte, dacă ești o femeie cu un caracter puternic, berbecul nu e un soţ ideal pentru tine.

Taur

El e cel mai pasional soț al zodiacului, pe care orice femeie şi l-ar dori. Ţine foarte mult la partenera sa şi vrea să îi facă pe plac, în orice situaţie.

Gemeni

Poate fi un soţ bun dacă treci cu vederea glumele lui mai puţin plăcute uneori și accepți faptul ca are și momente în care îi ia peste picior pe cei din jur. Acesta poate fi cel mai antipatic soț al zodiacului.

Rac

Racul se poziționează pe primul loc. Cel mai bun soț, racul, este un bărbat tandru şi iubitor, pentru care familia reprezintă o prioritate în viață. cei mai buni soti

Leu

Poate fi un soţ exemplar dacă ai răbdarea necesară cu el şi, mai ales, dacă în ordinea priorităţilor tale el este pe locul întâi. Leul are nevoie de o femeie care să îi susţină orice idee și dorinţă. Dacă ştii să faci asta, ai toate șansele să fii femeia ideală pentru el.

Fecioară

Este soțul  inteligent şi partenerul ideal. Fecioară va fi întotdeauna un soţ exemplar, dar pentru asta trebuie să simtă că îl iubeşti cu adevărat, că te gândeşti la el întotdeauna şi că este esenţial pentru tine să luaţi decizii împreună.

Balanţă

Dacă ești cea mai răbdătoare femeie din Univers, balanța poate fi un soț bun pentru tine. Altfel, s-ar putea să fie un adevărat coşmar. Aşteaptă-te de la el să nu poată lua decizii importante singur, să fie foarte nehotărât şi, uneori, retras.

Scorpion

Dacă eşti o fire calmă și nu te iei prea mult în serios, atunci scorpionul e bărbatul perfect pentru tine. Dacă eşti foarte agitată şi de multe ori încăpăţânată, nu vă veţi potrivi deloc, pentru că scorpionul nu renunţă niciodată la ideile lui, indiferent dacă sunt bune sau rele.

Săgetător

E un soţ foarte bun de cele mai multe ori. Săgetătorul ține la familie  şi la casă, dar nu-i cere niciodată să aleagă între familie şi meserie. Oricum, încearcă din răsputeri să le împace cât mai bine pe amândouă. Dacă nu stă prea mult acasă, este pentru că e pasionat de ceea ce face.

Capricorn

Este soțul cu care ai putea fi împreună până la adânci bătrâneţi, cu o singură condiție: să-i accepți toate ieșirile. Dar pregăteşte-te bine înainte, pentru că nu va fi uşor. În plus, e şi foarte încăpăţânat, deşi uneori ştie că nu are dreptate.

Vărsător

E un soţ foarte bun, calm, dar atât de visător, încât va trebui de multe ori să iei singură hotărârile importante din viața voastră. El pur şi simplu visează.

Peşti

Este soţul exemplar pentru care familia şi prietenii sunt pe primul loc. Vei fi o soție norocoasă dacă îl vei avea ca soț, pentru că te va răsfăţa până la adânci bătrâneţi.