///
Acum la radio:

Céline Dion s-a întors pe scena din Colosseum: “În această încăpere simt dragostea lui René.”

La trei săptămâni după ce soțul său, René Angélil, a trecut în neființă, Céline Dion s-a întors pe scena din Colosseumde la Caesars Palace din Las Vegas pentru a-l onora pe cel care i-a fost mentor și soț. “Aici este casa mea departe de casă”, a declarat artista. “Se presupune că ar trebui să mă simt extrem de confortabil fiind acasă în acest moment, dar nu sunt sigură dacă mă simt astfel”, a spus ea.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22: Singer Celine Dion performs onstage during the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/AMA2015/Getty Images for dcp)

Artista le-a mulțumit celor care i-au oferit un tribut soțului său. “Simt dragostea lui René în această încăpere. Simt forța și căldura lui în fiecare dintre voi. René m-a înconjurat mereu cu cei mai frumoși oameni”, a mai spus cântăreața.

La sfârșitul discursului său, Céline Dion a continuat printre lacrimi: “În numele familiei noastre, vă mulțumesc că sunteți cu noi în aceasta seară, aici, pentru acest tribut minunat oferit iubitului meu. René, te iubesc atât de mult, mulțumesc, noapte bună.”

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. În 2013, acesta a fost operat de o tumoare canceroasă în zona gâtului.

În 1993, Céline Dion și-a făcut  publice sentimentele pentru bărbatul din viaţa sa, numindu-l „culoarea iubirii” dedicându-i albumul The Color of My Love. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și au avut împreună trei copii: René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani.celine dion si familia