///
Acum la radio:

Cher mărturisește despre ultima dorință înainte de moarte

Cântăreața Cher, în vârtsă de 69 de ani, se luptă de mai multă vreme cu virusul Epstein-Barr, fiind sigură că nu mai are mult de trăit. Virusul i-a afectat organele interne, cântăreața având nevoie  de un transplant de rinichi și, în plus, inima ei nu mai funcționează ca un organ sănătos.

Artista a mărturisit recent că suferă de depresie, iar mușchii săi au devenit jeleu. Aproape că nu mai iese din casă, singurul drum pe care-l face fiind acela către cimitirul în care se află mormântul fostului ei soțcher 2

Cher își petrece zilele în pat, cu laptopul în brațe, lucrând la ultima sa dorință inainte să moară. Ea dorește să dezvăluie informații despre poveștile sale de iubire, trăite alături de personalități celebre de la Hollywood, precum Tom Cruise și Elvis Presley.

„Cher a anunțat că va face un musical pe Broadway despre viața ei, dar nu a dezvăluit că lucrează și la o carte explozivă”, a declarat o sursă din anturajul artistei, pentru jurnaliștii de la National Enquirer, care au intrat în posesia manuscrisului. Acesta cuprinde niște mărturisiri șocante despre relațiile cu alte celebrități, cât și faptul că artista s-a iubit și cu o femeie.