///
Acum la radio:

Cliff Richard, acest Peter Pan al muzicii pop-rock!

Cliff Richard, pe numele real Harry Rodger Webb, s-a născut pe 14 octombrie în 1940, în Lucknow, India, iar din 2010 este cetăţean al insulei Barbados. Cliff Richard este o personalitate în muzică, film, televiziune şi unul dintre cei mai mari artişti pe care îi are Marea Britanie. Richard a vândut peste 250 de milioane de cd-uri în lumea întreagă. Cele peste 21 de milioane de exemplare vândute doar în Marea Britanie l-au  clasat  pe locul 3 după The Beatles si Elvis Prestley.Cliff Richard

La 16 ani, pasionat de chitară, artistul  formează prima sa trupă, numit ,,Quintones“. În anul următor are loc prima prezentare a lui pe scena la Regal Ballroom din Ripley Derbyshire cu grupul lui care adoptase numele de “Cliff Richard and the Drifters”. La scurt timp, membrii trupei sunt nevoiti din motive legale să-şi schimbe numele de la ,,drifters” la ,,The Shadows”. Creştin practicant, artistul avea reputaţia de a se fi ţinut departe de stilul de viaţă agitat al rockerilor din epocă, marcat de abuzul de droguri, sex şi alcool.

Denumit “Peter Pan al muzicii pop-rock” pentru alura sa tinerească, Cliff Richard a câștigat numeroase premii incluzând discul de aur, de platină, 3 Brit Awards şi două Ivor Novello.

Pe 25 Octombrie 1995, Richard devine primul cântăreţ de muzică pop pe care Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii îl înnobilează cu titulatura de Sir Cliff Richard.

Cântăreţul britanic a reprezentat Marea Britanie de două ori la concursul Eurovision şi a lansat în 2013 cel de-al 100-lea album de studio din carieră, intitulat “The Fabulous Rock ‘n’ Roll Songbook” .

“We Don’t Talk Anymore” este hit-ul care a staţionat pe locul 1 timp de 4 săptămâni în UK Singles Chart în 1979.