///
Acum la radio:

Consumul de bere duce la o viaţă sexuală mai bună

Pentru o viață sexuală mai bună, știam ca e nevoie de comunicare, implicare și atenție. Vestea bună pe care ne-o dau specialiștii ar putea să vină mai degrabă în sprijinul iubitorilor de bere. Un grup de cercetători englezi a ajuns la concluzia că o dietă bogată în flavonoide, acei compuşi care se găsesc în fructe, legume şi anumite tipuri de băuturi care au efect benefic asupra organismului ca urmare a efectelor antioxidanţilor şi substanţelor biochimice, ne poate face bine în dormitor. Nivelul acestor compuşi poate creşte mult mai mult ca urmare a consumului de alimente faţă de cel al altor tipuri de antioxidanţi, cum ar fi vitaminele A şi E. barbat bun
Activitatea antioxidantă a flavonoidelor depinde de structura lor moleculară. Caracteristicile structurale ale unor tipuri de flavonoide, cum ar fi cele existente în hamei şi bere, au un efect  mai puternic faţă de cele conţinute de vinul roşu, ceai sau soia. Acestea au  efecte benefice asupra organismului masculin.

Un studiu realizat pe 100.000 de bărbaţi de vârsta a doua, timp de 30 de ani, arată că cei care au consumat regulat bere şi-au scăzut cu 20% riscul de a avea disfuncţii erectile.