///
Acum la radio:

Cum sa faci update copilului :)

Autor: Alexa Stănescu 

Stiu că titlul pare cel puțin bizar, dar cum trăim în epoca tehnologiei, eu așa văd lucrurile.

Având în vedere că soțul este IT-ist, ar fi trebuit ca el ar trebui să scrie acest articol, dar cum el nu există în lumea virtuală… ci doar în cea reală, după cum zice el ..

La primul copil afli mereu cu surprindere lucruri noi și le înveți odată cu el. Ca să vă plictisesc cu mici detalii, se zice că de fiecare dată când copilul doarme sau manâncă mult, urmează o perioadă de creștere, la finalul căreia va avea o deprindere nouă, sau va crește în greutate sau cm.

Între noi fie vorba, al meu oricum le cam doarme (singurul lucru bun pe care l-a luat de la taică-su, so far, thank God!).

Într-o zi însă, a dormit enorm și în plus, când s-a trezit era cam zombie. Stătea cu ochișorii deschiși și se uita la ceva fix. Am citit eu că cică bebelușii dorm cu ochii deschiși. Așa o fi, ne-am zis noi.

Copilul s-a culcat apoi si a doua zi, ce să vezi? știa să facă chestii noi 🙂 Adică, jucăria mea vie, căci așa îi zic, învățase la greu.

A descoperit că poate scoate limba și scoate sunete și să facă asemenea unei stropitori. Făcând legătura cu seara trecută, am ajuns la concluzia că bebelușul și-a dat restart și că apoi și-a făcut uploading sau update-ing new skills, de aia era el așa liniștit și se uita fix.

De atunci, de fiecare dată când doarme mai mult aștept cu nerabdare să văd “update-ul”.

La 6 luni fix, a urmat un update major: rostogolitul! Oare funcționează și pe bază de abonament? Adică e un număr limitat de update-uri pe lună?