///
Acum la radio:

Delia Matache este vocea unei fetițe de ceară

Vocea cântăreței Delia Matache va putea fi auzită în filmul de animație Mune, le gardien de la lune, o producție 2015Artista şi-a împrumutat vocea personajului Glim, o fetiţă din ceară.

delia

“Mune este o poveste foarte drăguţă despre încrederea în sine, despre cât putem fi de puternici fără să ne dăm seama. Este o lume colorată şi frumoasă, în care am acceptat să intru pentru că, într-un fel sau altul, se aseamănă cu lumea mea. Sunt sigură că Glim o să fie primită cu braţele deschise de publicul din România”, a spus  Delia. Filmul va avea premiera în cinematografele din România pe 11 septembrie.

O altă personalitate cunoscut publicului român este actorul Dragoş Bucur, care va dubla vocea personajului principal din animaţia Mune: Gardianul Lunii, regizată de Benoît Philippon şi Alexandre Heboyan. În această poveste a unui Univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Glim visează la aventuri şi uită că este făcută din ceară. Ea se indrăgostește de Mune, un mic spiriduş al nopţii, care este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor.