///
Acum la radio:

Din ’80 și până azi, puterea dragostei are ecou

Jennifer Rush, fiica unui cântăreț de operă, interpreta și co-autoarea super hitului The Power of Love, care a bătutut recordurile, s-a nascut pe 28 septembrie 1960, la New York, sub numele de Heidi Stern. Jennifer s-a născut într-o familie de muzicieni. Mama artistei, Laura, a fost pianistă, iar fratele ei, Bobby Stern, este saxofonist. Încă din copilărie a îmbrățișat aeastă artă, a luat lecții de canto și a studiat muzica clasică.

Debutul ei nu a fost unul spectaculos, am putea spune chiar că a trecut neobservat, deși în anii ’80 s-a întâmplat să înregistreze în duet cu celebrul Elton John piesa Flames of Paradise. Succesul, însă, a venit câțiva ani mai târziu, odată cu albumul Jennifer Rush.jennifer rush

 Piesa care a facut-o celebră la nivel internațional pe Jennifer Rush, The Power of Love, a ajuns numărul 1 în topuri. Cel mai cunoscut cover a fost interpretat de către canadiana Celine Dion. În 1985 hitul a fost desemnat de Cartea Recordurilor drept cea mai bine vândută melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice, record ce a fost doborât 7 ani mai târziu de piesa lui Whitney Huston, I Will Always Love You.

În 1987 Jennifer Rush a lansat albumul Heart Over Mind, iar la numai un an după această lansarea a apărut și următorul album, intitulat Passion. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume valoroase ale industriei, cum ar fi Michael Bolton, Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi. De-a lungul anilor, Jennifer a mai colaborat și cu Placido Domingo și Brian May.

Una dintre cele mai frumoase voci ale lumii are la activ 50 de discuri de aur, două albume double-platinum și a lansat 13 albume.