///
Acum la radio:

Dragoş Bucur şi-a lăsat plete şi a luat lecţii de vioară pentru rolul din filmul “Poveste de dragoste”

Poveste de dragoste este o poveste românească, un lungmetraj de Cristina Iacob, cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale, care va fi lansat în cinematografele din România pe 27 noiembrie.dragos bucur

Actorul Dragoş Bucur interpretează un rol total diferit de cele pe care le-a avut până acum. El intră în pielea lui Sebastian, un tânăr pasionat de muzică, în special de vioară. Dincolo de pasiunea pentru muzică, Sebastian este un bărbat puternic, pregătit să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-şi salva povestea de iubire.

“Este acel tip de personaj pe care îl joci o dată-n viaţă”, spune Dragoş Bucur despre rolul său, care a reprezentat o provocare. “De obicei, mi se oferă roluri în care sunt destul de dur, am un tip de exprimare mai simplă şi în niciun caz nu mi s-a cerut să fiu pe latura sensibilă sau artistică”, a mai spus actorul.

Pentru acest rol, Dragoş a fost nevoit sa ia lecţii de vioară şi să se lase pe mâna stiliştilor pentru a obţine o schimbare de look majoră. Actorul recunoaşte că nu a mai avut părul atât de lung din anul întâi de facultate.

Poveste de dragoste a rulat în premieră internaţională la Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons, unde a fost selectat pentru competiţie. La fel,  filmul a fost selectat la Festivalul Internaţional de Film de la Montreal şi la cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Portobello.

Filmul prezintă povestea unui cuplu de artişti din zilele noastre. El este Sebastian, ea este Aprilia şi în preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că totul nu este atât de simplu precum pare. Influenţată de trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile sentimentale ale unei inimi de copilă.