///
Acum la radio:

Ești gata pentru sezonul bikini?

Nu a mai rămas mult până când vara își va face simțită prezența, iar  gândul de a da o fugă până la mare, măcar la sfârșit de săptămână ne va bântui tot mai des. Ce e de făcut pentru a ne ușura lupta cu cele câteva kg în plus ? Iată câteva sfaturi ușor de urmat care vă pot transforma procesul de slabire într-o experiență plăcută, iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.bikini

Înainte de toate trebuie să ai un scop bine stabilit. Vizualizează rezultatul la care îți dorești să ajungi. Imaginează-ți corpul pe care ți-l dorești și rămâi cu această imagine ori de câte ori faci mișcare, pentru a rămâne motivată.

Alege-ți un prieten sau o prietenă cu care să mergi la sală sau la alergat în parc. Având parte de susținere, vei reuși să rămâi motivată și să-ți atingi scopul mai ușor.

Setează-ți un reminder pentru a-ți updata muzica din playlist. Muzica pe care alegi să te miști te ajută să faci totul cu mai multă plăcere. Ca să nu te plictisești de aceleși ritmuri, updatează-ți playlistul o dată la două săptămani. Nu uita să păstrezi ritmul alert, iar dacă te motivează, ai putea să incluzi hit-urile tale preferate de vara din anii trecuți, pentru a-ți aminti de scopul pe care ți l-ai propus.

Spor la treabă!