///
Acum la radio:

Gisele Bundchen, de 9 ori frumoasă, celebră şi bogată

Frumoasa Gisele Bundchen ocupă pentru al nouălea an consecutiv locul 1 în topul celor mai bine plătite modele din lume, conform revistei Forbes.Brazilian top model Gisele Bundchen wears a creation from Colcci winter collection during the Sao Paulo Fashion Week in Sao Paulo, Brazil, Thursday, Oct. 31, 2013. (AP Photo/Nelson Antoine)După decizia luată la începutul primăverii de a nu mai apărea pe podium, câştigurile lui Bundchen s-au redus cu doar 3 milioane de dolari, faţă de 2014, când a fost numită pentru a opta oară cel mai bine plătit model din lume. Veniturile ei au fost estimate la 44 de milioane de dolari, în 2015.

Gisele Bündchen, în vârstă de 35 de ani, a urcat pentru prima dată pe un podium de modă la vârsta de 15 ani, iar ultima dată s-a întâmplat în martie, curent, cu ocazia prezentării unei colecţii a casei Colcci, cu care vedeta braziliană a colaborat încă de la debutul ei în această branşă.
Următoarele locuri  în clasamentul de anul acesta  sunt ocupatate de: Cara Delevingne, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Natalia Vodianova, Miranda Kerr, Joan Smalls, Lara Stone, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel şi Karlie Kloss.