///
Acum la radio:

Horoscop 2016; Previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale

Berbec – un an pasional

Marte, planeta ta, va face niște zig-zaguri destul de spectaculoase în 2016. Va avea un rol important în zona evoluției personale, a iubirii si căsătoriei. De asemenea, te provoacă sa explorezi mai mult legatura ta cu Universul și să îți pui întrebări existențiale. Încă de la începutul anului vei fi sub influența patronului Marte care își face de cap în ceea ce priveste relațiile tale intime. Vei trăi momente intense, fulminante chiar, iar Neptun va fi ajutorul tăcut al lui Marte în chestiuni legate de iubire, sexualitate și multă pasiune. Neptun îți va aduce o doza de spiritualitate și acceptare în viață. Înveți să iei lucrurile cu mai multă detașare. Această vibrație a pasiunii și aventurii va continua să iși facă simțită prezenta pe tot parcursul anului 2016.

Taur – un an magic

Casa a 5-a, locul iubirii, a creativității, a sportului și a copiilor, este cheia fericirii pentru tine anul 2016. Va fi  un an magic!
De asemenea, în acest an îți vei descoperi părți mai puțin cunoscute din tine. Anul acesta va aduce aventuri și bună dispoziție, deschizându-ți capacitatea de a iubi. Saturn se va afla în casa intimității și îți va aduce conexiuni reale de iubire și sexualitate. 2016 va fi un an fulminant pentru iubire.

Gemeni – un an calm

Mercur, patronul tău, face ca viața ta să devină mai calmă. Pune un stop asupra dinamicii pe care ai avut-o în ultimii ani. Din acest moment este bine să te oprești si să reflectezi la ce drum vrei să iei pe mai departe. Anul acesta va fi unul mai calm, cu mai puține provocări, ceea ce pentru aventuroșii Gemeni se poate dovedi într-un anume sens plictisitor. Dar această energie a calmității te va ajuta să îți revii și să îți faci ordine în viață. În 2016, Mercur este retrograd de patru ori și nu de trei ori așa cum se întâmplă de obicei, ceea ce îi influențează și pe cei născuți în această zodie. Sunteți provocați să fiți mai puțin impulsivi și mai cumpătați în 2016.

Rac – un an bun în carieră

Pentru persoanele născute în  Rac, noul an înseamnă provocarea de a revizui aspectele cele mai importante ale vieții – familie, casă și iubire. Persoanele născute în Rac sunt cele mai atașate de confortul oferit de familie. Eclipsa de luna din martie va influența puternic casa familiei, provocând schimbări în acest sector, până în septembrie. Sigur, pentru persoanele născute în această zodie, amenințarea schimbărilor și insecuritatea care vine cu acestea, îi face să se simtă vulnerabili și înclinați să nu accepte provocările. Dar schimbările, de cele mai multe ori, ne conduc către un “mai bine”. Pentru persoanele din Rac, Uranus îndeplinește dorințele din zona carierei în acest an. Pluto în Casa a 7-a vă provoacă să fiți chiar mai credincioși în relația voastră de iubire.

Leu – un an dinamic

Pentru persoanele născute în zodia Leu se anunță un an dinamic în ceea ce privește relațiile. Jupiter îți va face mari favoruri anul acesta dăruindu-ți momente frumoase și intense. Vorbim despre o abundență de intimitate și sentimente pozitive în viața ta. 2016 se anunță un an minunat pentru iubire si relații! De asemenea, mai mult decât de obicei, persoanele născute în această zodie sunt mai generoase și afectuoase cu cei apropiați.

horoscop 2016

Fecioara – unul dintre cei mai buni ani

Anul începe cu Jupiter, în semnul tau. Această poziționare îți aduce expansiune, descoperirea propriilor resurse interioare și dezvoltare personală, dar și multă fericire.

Acesta va fi, cu siguranță, unul dintre cei mai buni ani ai tăi dacă te-ai născut în semnul Fecioarei. Din luna septembrie a anului 2016, avem vești bune și în ceea ce privește finanțele. Vei simți o ușurință și o expansiune și în acest sector al vieții.

Balanță – un an al provocărilor

Venus, planeta ta, te va provoca foarte tare în 2016. Va trezi în tine aspirații mai vechi, talente uitate și ambiții. Astfel, în noul an vei investi mai mult timp în ceea ce îti place și îți aduce fericire. Vei vrea sî îți dezvolți talentele și să te afirmi, mai mult decât niciodată. Venus își va sfârși călătoria sa în casa iubirii, astfel încât sfârșitul lui 2016 va fi acea perioadă care te va provoca la schimbări esențiale și noi decizii în ceea ce privește aspecte legate de relații, iubire și cuplu.

Scorpion – un an agitat

Scorpionii vor avea un an agitat și marea voastră provocare este aceea de a aduce mai multă claritate în chestiuni personale cum este viața de familie. Neptun va aduce un pic de magie și mister și te provoacă la aventuri amoroase pe care le trăiesti cu pasiune și intensitate. Marte, una dintre planetele tale, joacă un rol important în ceea ce privește relațiile tale intime, iar Saturn te va provoca să acorzi mai multă atenție sectorului financiar în 2016.

Săgetător – un an al dezvoltării personale

În noul an, persoanele născute în zodia Săgetător se vor concentra mai mult asupra propriilor interese și plăceri. Anul acesta va fi unul al dezvoltării personale și al ambițiilor. Saturn, planeta înșelepciunii, se află în semnul tău și, astfel, primești provocarea de a fi mult mai atent la nevoile tale emoționale, la ce îți face placere și ce nu. Mercur, Venus și Marte se vor afla și ele în semnul tău și te vor ajuta în relația de cuplu. Va fi un an bun, deși nu atât de intens precum ți-ai dori, pe care este bine să îl dedici unei călătorii de auto-descoperire și de conexiune mai adâncă cu cei dragi.

Capricorn – un an al schimbărilor

Pentru persoanele născute în Capricorn, anul 2016 va fi anul unui nou început în ceea ce privește aspecte care țin de carieră. Este momenteul în care se deschide poarta către drumuri mai luminoase și mai potrivite ție. Vei începe să observi schimbări încă din luna martie, dar cea mai incitantă lună va fi septembrie, atunci când Jupiter se va muta în casa a 10-a pentru Capricorni și va provoca schimbări semnificative și benefice în viața ta.

Vărsător – un an bun de învățat

Și în noul an 2016, Uranus, planeta ta, va juca un rol important, oferindu-ți noi experiențe de viață, din care vei avea de învățat. De asemenea, noul an va fi benefic din punctul de vedere al relațiilor intime. Acesta este anul în care îți vei întări relația de cuplu. Va fi un an în care vei stabili relații mult mai profunde cu cei dragi, vei învăta să prețuiești darurile vieții si iți vei asculta chemările inimii.

Pești – un an bun în dragoste

Va fi un an extraordinar pentru persoanele din zodia Pești. Sub influența lui Neptun, vă veti redefini viața romantică. Chiar dacă nu aveți o listă de priorități pentru noul an, iubirea este pe primul loc în ceea ce vă privește, astfel încât viața amoroasă a Peștilor va fi incitantă. Va fi un an în care vă veți defini mult mai clar cine sunteți, ce vă doriți și cum ar trebui să fie viața voastră. Din ianuarie și până în septembrie vă veți bucura de o perioadă extraordinară pentru iubire. Din luna septembrie, chiar dacă dragostea rămâne, totuși, o prioritate, veți începe să vă concentrați și asupra carierei și finanțelor.

Sursa: horoscop.gabro.ro