///
Acum la radio:

Jennifer Aniston s-a căsătorit cu Justin Theroux. Cele mai frumoase 5 declarații pe care le-a făcut actrița iubitului său

Actrița americană Jennifer Aniston (46 de ani) s-a căsătorit cu  actorul Justin Theroux (44 de ani) în reşedinţa din Los Angeles a cuplului, în cadrul unei ceremonii secrete. Revista  People a anunțat că cei doi au făcut schimb de jurăminte în faţa unui număr de 70 de rude şi prieteni apropiaţi, pe care i-au luat prin surpindere. Deși agenţii de presă ai celor doi actori nu au confirmat această informaţie, site-ul TMZ.com a publicat o serie de fotografii care prezentau o scenă, un ring de dans amenajat în grădina cuplului, alături de mai multe mese, dar şi o imagine cu un tort de mari dimensiuni care era transportat în interiorul vilei. “Invitaţilor li s-a spus că era o petrecere organizată pentru ziua de naştere a lui Justin. Jennifer şi Justin au vrut să îşi surprindă invitaţii şi invitaţii au fost cu siguranţă surprinşi”, a declarat o sursă din anturajul cuplului.  Aceasta este prima căsătorie pentru Justin Theroux şi cea de-a doua pentru Jennifer Aniston. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 4 ani, cei doi s-au cunoscut în anul 2008 și s-au logodit 2012.

HOLLYWOOD, CA - JANUARY 28:  Actress-director Jennifer Aniston and actor-director Justin Theroux attend the 64th Annual Directors Guild Of America Awards cocktail reception held at the Grand Ballroom at Hollywood & Highland on January 28, 2012 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for DGA)

Iată cele mai frumoase 5 declarații pe care le-a făcut actrița de-a lungul relației:

  1. “Purta negru, negru, negru și am început să transpir uitându-mă la el.”
  2. “Ochii aceia mă fac praf în fiecare zi.”
  3. “Mă simt frumoasă când mă trezesc alături de iubitul meu.”
  4. “În ultimii ani, de când l-am cunoscut pe acest bărbat, m-am îngrășat câteva kilograme, dar a meritat.”
  5. “Ne simțim ca și cum am fi căsătoriți.”