///
Acum la radio:

Katie Holmes se mărită cu Jamie Foxx

Nuntă la Hollywood! Katie Holmes, fosta soţie a lui Tom Cruise, a fost cerută în căsătorie de către actorul Jamie Foxx. Cei doi trăiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de doi ani și se pregătesc pentru  nuntă.

EAST HAMPTON, NY - AUGUST 24:  katie Holmes, Jamie Foxx and Colion Powell perform at the  4th Annual Apollo In The Hamptons Benefit on August 24, 2013 in East Hampton, New York.  (Photo by Shahar Azran/WireImage)

Actriţa a fost văzută recent purtând la mână  un inel de logodnă, iar pritenii din anturajul cuplului sunt siguri că cei doi urmează  să mergă în faţa altarului. “Katie şi Tom sunt gata să debuteze ca un adevărat cuplu în fața tuturor, dar nu ca simpli iubiți, ci ca logodnici. Au pus la punct detalii legate de nuntă, iar ceremonia va fi una restrânsă, departe de ochii lumii”, a declara un apropiat al actorilor. “Ea și-a ţinut ascunsă relaţia cu Jamie până acum din simplu motiv că îi este frică de cum va reacţiona fostul soţ, Tom Cruise. Până și Jamie a negat totul”, a mai adăugat acesta.

În trecut, Tom Cruise şi Jamie Foxx au avut o relaţie strânsă de prietenie. Dincolo de asta, se cunoaşte faptul ca Tom nu reacţionează tocmai frumos la veştile mai puţin plăcute.