///
Acum la radio:

La mulți ani, Mr. Bean!

Mr. Bean, celebrul personaj  creat de actorul britanic Rowan Atkinson, un copil mare într-un corp de adult, a împlinit 25 de ani. Mr. Bean este cunoscut  pentru gafele sale, pentru faptul că se exprimă cel mai bine prin onomatopee, poartă acelaşi sacou din stofă uzată, aceeași pantaloni prea scurţi şi nu se poate despărţi de Teddy, ursul său din pluş, care îi este şi confident.mr bean

Rowan Atkinson a sărbătorit vineri, printr-un eveniment organizat lângă palatul Buckingham. Deghizat în Mr. Bean, actorul a apărut instalat într-un fotoliu situat deasupra celebrei sale maşini galbene 1976 British Leyland Mini 1000, care se deplasa pe lângă palatul Buckingham. Astfel, el a recreat memorabilă scenă în care Mr. Bean şi-a umplut până la refuz maşina, fapt pentru care a fost nevoit să găsească o alternativă pentru a se putea apoi deplasa cu respectivul autoturism. Deasupra maşinii sale, Mr. Bean a ţinut într-o mână un mop şi l-a avut alături pe ursuleţul său Teddy.

Rowan Atkinson va împlini pe 6 ianuarie vârsta de 61 de ani. El a devenit cunoscut datorită personajului Mr. Bean din Serialul TV cu același nume, care a cuprins 14 episoade, difuzate în Marea Britanie între anii 1990 şi 1995, şi a fost preluat de televiziunile din peste 200 de ţări.