///
Acum la radio:

Lady Gaga a fost desemnată cea mai elegantă vedetă la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur

Dumnică seara, la cea cea de-a 73-a ediţie a decernării  Globurilor de Aur, şi-au făcut apariţia numeroase personalităţi ale show business-ului. Şi în acest an, criticii de modă din întreaga lume au făcut o analiză riguroasă a ţinutelor participanţilor la gală. gaga

Conform top-ului alcătuit de revista de specialitate “Fashion & Style”, Lady Gaga a fost desemnată cea mai elegantă vedetă. Artista a venit îmbrăcată într-o rochie de catifea neagră Versace, asortată cu sandale negre de satin marca Brian Atwood. Pe locul doi în topul eleganţei s-a situat actriţa Jennifer Lawrence (25 de ani), îmbrăcată într-o rochie roşie Dior, însoţită de bijuterii scumpe: un colier de diamante Chopard de 156,77 carate, inel cu rubin şi diamante din aur alb şi platină. Iar pe locul trei în top s-a situat Jennifer Lopez, care s-a prezentat într-o superbă rochie galbenă încrustată cu diamante, marca Giambattista Valli.

Lady Gaga se pregăteşte pentru lansarea noului album în acest an, inspirat din serialul de televiziune “American Horror Story” în care interpretează rolul unei contese. Pentru acest album, vedeta americană, în vârstă de 29 de ani, a colaborat cu producători renumiţi, precum Mark Ronson şi RedOne.