///
Acum la radio:

Lady Gaga l-a ales pe Elton John pentru a compune împreună piese pentru noul ei album

Cântăreața americană Lady Gaga se pregătește pentru lansarea celui de al 4-lea album de studio, preconizată pentru finalul acestui an. Ea a ales să lucreze la acest album cu starul britanic Elton John, având așteptări mari de la această colaborare. Sir Elton John a confirmat într-un interviu faptul că a acceptat să lucreze cu Gaga, având impresia că ultimul album al artistei, lansat în 2013, nu s-a bucurat de succes.

EXCLUSIVE - IMAGE DISTRIBUTED FOR GEFFEN PLAYHOUSE - Elton John, left, and Lady Gaga attend Backstage at the Geffen on Sunday, March 22, 2015, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision for Geffen Playhouse/AP Images)

Invitat într-o emisiune radio, artistul a mărturisit că a participat deja la o sesiune de înregistrări cu Gaga, iar piesele pe care le-au compus împreună pentru acest proiect îi amintesc de cântecele de la începutul carierei artistei.

Cei doi au pozat în toamna anului trecut pentru coperta revistei Billboard, Gaga mărturisind că artistul  reprezintă un model pentru ea. Cei doi au o relație specială, artista fiind naşa de botez a celor doi fii pe care Elton John îi are cu soţul său David Furnish, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Cântăreața în vârstă de 28 de ani a anunțat că următorul său album va fi produs de câteva nume mari din industria muzicii, precum Mark Ronson, RedOne şi Giorgio Moroder.