///
Acum la radio:

Leonardo DiCaprio va juca rolul unui asasin cu 24 de personalităţi

leonardo-dicaprio-01
Leonardo DiCaprio va interpreta rolul unui bolnav psihic în filmul “Crowded Room”, rol pe care acesta și l-a dorit de aproape două decenii.
“Crowded Room” este o ecranizare după cartea lui Daniel Keyes lansată în 1981,“The Minds of Billy Milligan.”  Dicaprio va interpreta rolul lui Billy Milligan, personajul principal cu o poveste uluitoare. După ce pierde controlul asupra propriilor acțiuni, Billy Milligan devine un om chinuit de către 24 de personalități multiple care se zbat pentru a-i suprima corpul. În cele din urmă, acesta se trezește într-o închisoare, fiind acuzat de jaf si violarea a trei femei. Billy Milligan ajunge să fie achitat pe motiv de nebunie cauzată de personalitatea sa multiplă, astfel decizia instanței fiind o premieră în istoria justiției. Actorul va fi și producătorul acestui film alături de Jennifer Davisson și Alexandra Milchan.

Așteptăm cu nerăbdare apariția filmului și sperăm că de această dată Leonardo DiCaprio va pune mâna pe un Oscar, așa cum a reușit să ia rolul la care a râvnit timp de 20 de ani.