///
Acum la radio:

Liza Minnelli, topită după Clooney

Actrița Liza Minnelli și-a arătat recent simpatia față de actorul George Clooney, declarând  într-un interviu că îl găsește teribil de atrăgător.

Dacă ar fi să facă un top al celor mai chipeși și sexy bărbați de la Hollywood, Clooney ar fi de departe numărul 1, a declarat actrița în vârstă de 69 de ani. Ea a mai adăugat că actorul e și o persoană foarte drăguță.”Este teribil de atrăgător. Îl stiu puțin și este la fel de plăcut cum pare”, a declarat Liza Minnelli.clooney

Actrița, cu patru căsăstorii la activ, a fost întrebată dacă mai intrevede pentru viitor șansa unei căsătorii. “Nu există nimeni special în viața mea pentru moment, dar cine stie? Sunt îndrăgostită de viață. Pot spune sincer ca sunt mai fericită decât am fost vreodată”, a mai spus Liza Minnelli.

Actrița a mai spus ca în trecut avea o pasiune pentru George Hamilton, actor ajuns la 76 de ani. “Il iubeam. A apărut în unul dintre filmele tatălui meu, Home from the Hill, în 1960, când eu aveam 14 ani”, a spus actrița. “Era chipeș și încă mai e”, a adăugat ea.