///
Acum la radio:

Madonna se retrage?

Madonna, una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, a lansat pe 9 martie un nou album intitulat Rebel Heart. Cel de al 13-lea album din cariera ei se pare că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor. Vânzările din primele săptămâni de după lansare au fost mai mici decât cele generate în perioada echivalentă de precedentul ei album, Hard Candy, lansat în 2008. Specialiştii explică acest eşec al Reginei muzicii pop prin faptul că ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauţi sunt de părere că este momentul ca Madonna să se retragă.madonna

Artista este foarte activă pe reţelele de socializare. În una dintre postările recente de pe contul de Instagram, cântăreaţa americană apare într-o poza nud, astfel protestând faţă de “ipocrizia reţelelor de socializare”. Pentru a-şi nuanţa afirmaţia, Madonna şi-a “acoperit” sânii din  fotografia respectivă cu o bandă neagră. Potrivit presei americane, noua fotografie face parte din campania mondială de promovare a albumului Rebel Heart, mesajul postării fiind însoţit de hashtag-urile “Artă pentru libertate”, “Unapologetic Bitch” şi “Rebel Heart”.

“De ce ar fi posibil să îţi arăţi fesele, dar nu şi sânii? Poţi să te îneci în ipocrizia reţelelor de socializare” este mesajul pe care l-a postat Madonna.