///
Acum la radio:

“Mamă, tu ești Pamela Anderson?” Cum au aflat fiii săi despre Pamela din Baywatch

Pamela Denise Anderson, actrița canadian-americană, cunoscută pentru rolul său din Baywatch, un serial care a făcut furori la începutul anilor 90, a împlinit pe 1 iulie vârsta de 48 de ani. Toată lumea o cunoaște drept Pamela Anderson din  Baywatch, dar copiii ei n-au avut habar cine e Pamela, decât mult mai târziu.

Cei doi băieți ai săi, Brandon în vârsta de 19 ani și Dylan, de 17 ani, pe care-i are din mariajul cu fostul său soț Tommy Lee, au crescut fără a fi conștienți de faima mamei lor.

“Ei nu m-au văzut cât de mult munceam,” a spus actrița. “Toată viața mi-am clădit-o în jurul lor — ca și cum jocurile lor de fotbal ar fi făcut parte din contractele mele.”pamela andreson

Dar asta până când fiii săi au participat la un Surf Camp unde au învățat mai multe despre mama lor. “După prima zi de camp, au venit la mine și m-au întrebat: ‘Mamă, tu ești Pamela Anderson?’ Și le-am zis ‘Da!’ ”. “Când erau mai mici, băieții ziceau că tatăl lor e rockstar, iar mama lor salvează animale“, a declarat Pamela. “Asta e tot ce știau ei“, a mai adăugat actrița.

Pamela-Anderson baywatch