///
Acum la radio:

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sărbătoresc 15 ani de căsătorie

Actorii Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones au împlinit 15 ani de căsotorie. Aceștia formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri de la Hollywood. Faptul că sunt apropiați și se iubesc la fel de mult ca la început, în ciuda problemelor pe care le-au avut, în 2010, când Michael a fost diagnosticat cu cancer la gât și mai târziu, în 2013, când au anunțat că se despart, l-au exprimat pe rețeaua de socializare Facebook. Actorul a postat doua poze cu ei doi, una dintre ele fiind făcută în ziua nunții, cu mesajul “În urmă cu 15 ani şi astăzi… la mulţi ani Catherine!”.michael douglas

La rândul ei, actrița a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care apare împreună cu soțul său în vârstă de 71 de ani, însoţită de textul: „Aniversare fericită, dragul meu Michael! Ador viaţa pe care o avem împreună şi să sărbătorim şi următorii 15 ani”.

Catherine Zeta-Jones

Povestea lor de dragoste a început 1998, an în care s-au cunoscut  la Festivalul de Film de la Deauville, prin actorul Danny DeVito,  şi s-au căsătorit în 2000.