///
Acum la radio:

Mila Kunis va deveni mamă pentru a doua oară

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis vor deveni părinţi din nou, aceșia fiind deja părinţii unei fetiţe în vârstă de 20 de luni, pe nume Wyatt Isabelle.

Cei doi s-au căsătorit în iulie, 2015.  Încă din octombrie, actrița în vârstă de 32 de ani şi-a împărtăşit entuziasmul despre extinderea familiei sale.

“Ashton se luminează atunci când vorbim despre Wyatt si cel mic, care e pe drum,” a declarat o sursă apropiată de Kutcher. “Totul vine natural la el atunci când e vorba de a fi tată.”

Mila Kunis a mărturisit  că  stăpâneşte “secretul echilibrului” de a fi “un partener de mare angajament, o soţie minunată şi o femeie pe potrivă”.

Actress Mila Kunis arrives at the Los Angeles Premiere "Max Payne" at the Grauman's Chinese Theater on October 13, 2008 in Hollywood, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

Actress Mila Kunis arrives at the Los Angeles Premiere “Max Payne” at the Grauman’s Chinese Theater on October 13, 2008 in Hollywood, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

“Ştiu că atunci când am decis să avem un copil, am renunţat la a mai fi egoistă – cel puţin să ne străduim în acest proces”, a spus Kunis. “Pentru că e un fapt înnăscut; ca oameni suntem oameni foarte egoişti şi ne-am dorit foarte mult să alcătuim o familie.”

Ea a adaugat, “Avand acest omulţ de crescut… a adus echilibru iar mai apoi înveţi cum să fii un partener bun, o soţie bună, o femeie împlinită şi să fii tu însăţi şi în acelaşi timp responsabilă pentru copilul tău. Cu siguranţă este un proces care se învaţă”, a mai spus Kunis.

Soțul ei, Ashton Kutcher, a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei: “E o mamă fantastică,” .“Mă duc la muncă în fiecare zi şi vin acasă şi e perfectă. Şi totul pare minunat. Şi îmi dau seama că ceva probabil nu a fost uimitor, dar ea nu spune niciodată ce nu a mers bine, e incredibilă.”