///
Acum la radio:

”My Heart Will Go On” la 20 de ani

Compusă de James Horner, pe versurile lui Will Jennings, piesa ”My Heart Will Go On” a fost înregistrată în studio, la 22 mai 1997, de Céline Dion. James Horner a compus, de asemenea, coloanele sonore ale peliculelor „Field of Dreams” și „Braveheart” și a câștigat de-a lungul carierei sale două premii Oscar.

Piesa ”My Heart Will Go On” se aude pe coloana sonoră a filmului Titanic și se regăsește pe discul ”Let’s Talk About Love”al artistei canadiene.

Grație popularităţii cântecului şi peliculei ”Titanic”, „My Heart Will Go On” a devenit rapid cea mai radiodifuzat hit în acel an în SUA, obținând un premiu Oscar.

La 20 de ani de la momentul înregistrării, Céline Dion a interpretat melodia pe scena galei Billboard Music Awards, organizată – noaptea trecută – la Las Vegas.

O nouă versiune a filmului “Titanic” a fost lansată la 15 ani după cea originală – al doilea film din box office-ul mondial, cu încasări de peste 1,8 miliarde de dolari, după “Avatar”, regizat de acelaşi James Cameron. Filmul “Titanic 3D” a avut premiera în 2012 și s-a bucurat din nou de succes, readucând piesa lansată de Celine Dion în memoria tuturor.