///
Acum la radio:

Natalia Oneţ va reprezenta România la Miss World 2015

Natalia Oneţ, deţinătoarea licenţei Miss World, în urma selecţiei naţionale, va reprezenta România la cea de-a 65-a ediţie a concursului Miss World care se va desfăşura în China. Natalia are 26 de ani, s-a născut în Satu Mare și  locuieşte în Bucureşti de mai mulți ani. Ea are o înălţime de 1,76 și 89-60-90 în dimensiuni. natalia onetA practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani, este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitaţie şi înot, însă cel mai mult iubeşte copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizaţiei Miss World Romania şi implicându-se activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea micuţilor cu probleme. A absolvit cursurile Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi masteratul în turism la aceeaşi instituţie. Natalia îşi doreşte o carieră în televiziune, având în trecut câteva colaborări ca asistentă TV.

Marea finala va avea loc pe 19 noiembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre din în Sanya. În compeţitie vor fi prezente 118 candidate, marele premiu valorând 100.000 de dolari.

Ca o premieră mondială în competiţiile de frumuseţe internaţionale din acest an, preşedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarând că îşi doreşte ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

“Nu avem neapărată nevoie să vedem femei care se plimbă prin faţa noastră în bikini. Acest lucru nu aduce nimic bun femeilor. Nu aduce nimic bun pentru niciunul dintre noi”, a declarat aceasta într-un interviu acordat revistei Elle.