///
Acum la radio:

Primul Crăciun de-adevăratelea pentru Ryan Gosling, Eva Mendes și fiica lor

Actorul Ryan Gosling este, pur și simplu, înnebunit după familia sa. Într-un interviu recent acordat revistei Hello, a vorbit entuziasmat și  generos în declarații despre iubita sa, actrița Eva Mendes.

“Tot ce știu e că locul meu este alături de această persoană”, a declarat Gosling.

De asemenea, actorul a vorbit despre acea calitate pe care ar trebui s-o aibă femeia: “Acea calitate e faptul că este Eva Mendes! Nu caut nimic altceva.”

Eva Mendes and Ryan Gosling  2012 Toronto International Film Festival - 'The Place Beyond the Pines' - Premiere Toronto, Canada - 07.09.12  Mandatory Credit:Dominic Chan/ WENN.com

Gosling (35 ani) și Mendes (41) trăiesc o poveste de dragoste din 2011 și au o fetiță, pe nume Esmeralda Amanda. Actorul a mărturisit că este foarte fericit să-și petreacă sărbătorile împreună cu familia.

“Acesta va fi primul nostru Craciun de-adevăratelea și pentru fiica noastră, Esmeralda”, a adăugat star-ul de la Hollywood. De când s-a născut micuța, cei doi au ținut-o departe de lumina reflectoarelor, însă surse din anturajul actorilor spun ca Ryan este îndrăgostit până peste cap de fiica sa, iar Eva Mendes își adoră rolul de mamă.

Ryan Gosling și Eva Mendes s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula The Place Beyond the Pines și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood.