///
Acum la radio:

Priscilla scria că Elvis nu a făcut sex cu ea până la căsătorie

Elvis Presley, legenda vie a muzicii, Regele Rock and Roll-ului sau Elvis, un sex-simbol, oricum ar fi, acesta rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști ai tuturor timpurilor.elvis2

Sex-appeal-ul lui Presley și look-ul său fotogenic au fost incontestabile. Regizorul Steve Binder care în 1968 lucra la NBC și care nu era un fan al muzicii starului a declarat la un moment dat: “Deși sunt heterosexual până în măduva oaselor, mărturisesc că, indiferent dacă ești bărbat sau femeie, tot te oprești să te uiți la el. Arăta foarte bine. Chiar dacă n-ai fi știut că era un superstar, nu ar fi contat, daca ar fi intrat într-o încăpere, ai fi știut că te aflai în preajma unui om deosebit”.
S-au spus nenumărate poveștile despre multiplele cuceriri ale lui Elvis, dar este posibil ca zvonurile să fi fost exagerate. Actrița și cântăreața americană Cybill Shepherd își amintește cum Presley a sarutat-o peste tot, dar a refuzat să facă sex oral cu ea. Fostele prietene ale artistului, Judy Spreckels si June Juanico, au declarat că nici ele nu au întreținut relații sexuale cu Elvis.

Artistul a fost descris drept “sufletul pereche” de către actrița Ann-Margret, partenera sa din filmul “Viva Las Vegas”. Dar se pare că la vreme aceea Presley ieșea cu multe dintre partenerele sale de film, din motive de publicitate. Lori Williams, o altă actriță americană care a fost cuplată cu el în 1964, a povestit frumos despre Elvis descriindu-l ”getlemanul perfect”.
Ginger Alden, ultima cucerire a artistului afirma că acesta intenționa să o ia de nevastă, înainte ca aceștia să întrețină relații sexuale și că erau logodiți la momentul morții sale.

Povestea de dragoste dintre Elvis si Priscilla s-a materializat printr-o casătorie, pe 1 mai 1967, la hotelul Aladdin din Las Vegas, după o relație de 8 ani. Gurile rele spuneau că această căsătorie făcea parte din planul pus la cale de Priscilla și mama sa, pentru a câstiga notorietate. Elvis și Priscilla au avut împreună un copil, Lisa Marie, născută pe 1 Februarie 1968.

Povestea lor de dragoste are un început foarte frumos. Cei doi s-au întâlnit în 1959 la o petrecere în Bad Nauheim, Germania, în perioada în care Elvis era înrolat în armată. Ea avea 14 ani, iar el 24. S-a legat o idilă, cei doi petrecând mult timp împreună, până în momentul în care Elvis a fost nevoit să părăsească Germania, în 1960. În autobiografia sa, “Elvis and Me”, Priscilla scria că Elvis nu a făcut sex cu ea până la căsătorie. Priscilla și Elvis  nu s-au mai vazut până în vara anului 1962, dar au păstrat legătura prin telefon. Mai târziu, părinții Priscillei i-au permis acesteia să se mute definitiv în America și să locuiasca cu Elvis la Graceland, cu condiția ca el s-o ia de soție. Și așa s-a întâmplat. Astfel s-a născut o poveste de dragoste, una dintre nenumăratele care se aud la Vibe FM.