///
Acum la radio:

Robbie Williams a strâns 226.475 de dolari, scoțând la licitație obiecte personale

Robbie Williams, artistul care  va concerta în premieră în România în această seară, şi-a vândut, cu 226.475 de dolari, peste 150 de obiecte personale, în cadrul unei licitaţii de caritate organizată de o fundaţie de ajutorare a copiilor din Marea Britanie.Robbie Williams

La licitaţie, fanii artistului au participat în sală şi prin telefon, dar și online. Obiectele personale scoase la licitație au inclus și trofee, şi manuscrise ale pieselor sale, încă de pe vremea când făcea parte din trupa Thake That.

Partea și mai interesantă a licitației a fost faptul că Robbie a urcat pe scenă şi s-a comportant ca un comisar de licitaţie profesionist. Acesta a vândut  manuscrisul piesei Kids în duet cu Kylie Minogue la prețul de  10.751 dolari.

Un alt manuscrisu vândut a fost cel al cântecului Go Gentle din 2013, care a fost achiziţionat cu 48.839 dolari. El a scos la licitație şi trofeul MTV Europe Music, primit ca membru al formaţiei Take That pentru piesa “Babe”, din 1994, pe care l-a vândut cu 16.607 dolari.

Robbie Williams concertează în această seară, în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, concertul făcând parte din cel de-al 11-lea turneu al starului, Let Me Entertain You, 2015.