///
Acum la radio:

Robbie Williams se întoarce în Take That

Cântărețul Robbie Williams, în vârstă de 42 de ani, care s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit trupa Take That, s-a întors în studio alături de foştii săi colegi, pentru a lucra la  noul material.  Asta se intamplă pentru prima oară din  2010 încoace.

Piesele vor putea fi găsite pe albumul “Greatest Hits”, ce va fi lansat anul viitor, când trupa va implini 25 de ani de la înfiintare. Mai mult, artistul va cânta cu trupa  în cel mai mare turneu susţinut de aceasta, în care vor fi interpretate şi noile cântece, pentru prima oară live.take that

În februarie, Gary Barlow, liderul formației Take That, a confirmat că aceasta va susţine un turneu mondial în 2017, pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a trupei.

“Scopul nostru în acest an este să scoatem încă un album Take That. Vom înregistra şi vom lansa un nou album numit “Greatest Hits”, apoi vom merge în turneu, în anul următor. Dacă toată lumea ar putea participa la el, ar fi grozav, dar, personal, nu mi-l imaginez pe Jason întorcându-se pe scenă pentru câţiva ani, dar dacă Rob ar putea face ceva în acest sens, ar fi genial”, declara Gary Barlow.

“Ar fi un turneu imens, în toată Europa, probabil ar fi un turneu mondial”, a mai adăugat el.

Take That lucrează și la câteva melodii ce vor apărea pe coloana sonoră a filmului “Kingsman: The Golden Circle”, care va avea premiera în 2017.