///
Acum la radio:

Rochii elegante din mătase naturală și motive florale, de sărbători

Sărbatorile de iarnă din acest an stau sub semnul culorii și al rochiilor elegante din mătase naturală. Designerul Andreea Buga propune pentru evenimentele speciale din acest sfârșit de an creații vestimentare din mătase imprimată cu motive florale ori extrase din tablouri de artă, în nuanțe vii, impresionante.

„Anotimpul rece este caracterizat de nuanțe terne, chiar deprimante, astfel că putem înveseli întregul tablou cu vestimentații pline de culoare. Și ce poate fi mai frumos decât să îmbini finețea și eleganță mătasii naturale cu viziunea uimitoare a unui pictor talentat? Am creat pentru acest sezon rochii, cămăși și accesorii din mătase imprimată cu detalii ale tablourilor pictoriței Alma Redingler. Sunt culori ce vin să aducă un plus de vitalitate naturii adormite din acest sezon. La evenimentele speciale din acest sfârșit de an, recomand rochii în croi lejer, pantaloni și cămăși din mătase imprimate cu motive florale sau geometrice. Personal, am optat, în cazul colecției mele, pentru temele tablourilor Almei Redingler: Macii roșii, Orașul și Atelierul. Acest tip de vestimentații își oferă apariții impresionante, de neuitat, în ton cu prestanța și eleganța evenimentelor speciale din acest sezon”, a spus designerul Andreea Buga.Andreea-Buga-ARGO-Fall-New-Silk-2

Colecția elegantă este realizată în întregime din mătase și păstrează parfumul florilor și clipa naturilor statice bogat decorate din tablourile Almei Redlinger.

Sperăm ca aceste exemple să vă ajute în alegerea vestimentației potrivite în care să străluciți, dar și să vă simțiți comod, în același timp, de sărbători.