///
Acum la radio:

Rod Stewart a primit titulatura de Sir Roderick Stewart

Cântărețul Rod Stewart a devenit, marți, Sir, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham.

El a primit acest titlu de la ducele de Cambridge, pentru contribuția adusă industriei muzicale și implicarea în activități caritabile.
În momentul în care a primit titlul și a fost felicitat de prințul William, artistul de 71 de ani a spus că și-ar fi dorit ca părinții săi să fi trăit să apuce acest moment.
Rod Stewart a venit la Palatul Buckingham însoțit de sotia sa, Penny Lancaster, și de doi dintre copiii săi, mezinii Alastair si Aiden. A avut o vestimentație festivă, formată din pantaloni din stofa cadrilată și o tunică roșie.

Dupa ceremonie, Stewart a spus despre întalnirea cu prințul William: “Am vorbit despre muzică și mi-a spus: ‘E minunat că încă faci asta’, iar eu i-am spus: ‘Am opt copii de intretinut! ‘”.

Sir Roderick Stewart, care i-a mulțumit reginei pentru titlu în cadrul unei recepții care a avut loc apoi la Academia Regală de Arte, a promis că-l “va purta cum se cuvine”, referire la unul dintre hiturile sale, “Wear it well”.

După ceremonii, cântărețul a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie din momentul în care a primit titlul de cavaler, cu textul: “Foarte mândru să fiu Sir Roderick Stewart”.sir-rod-stewart