///
Acum la radio:

Rod Stewart a primit titlul onorific de Cavaler

În vârstă de 71 de ani, Rod Stewart, a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, vineri, la câteva ore după ce regina acaesta a participat la ceremonia de la Catedrala Sfântul Pavel din Londra, organizată cu ocazia împliniriii, în aprilie, a vârstei de 90 ani.rod-stewart

Artistul s-a arătat foarte încântat: “Am avut o viaţă frumoasă şi o carieră extraordinară, datorită sprijinului generos al marelui public britanic”, a declarat Stewart. “Aceasta înnobilare, o onoare monumentală, încununează acest traseu şi nu-mi pot dori nimic mai mult. Îi mulţumesc Majestăţii Sale şi promit să port titlul cu demnitate”, a mai aspus acesta.

Starul a făcut publică vestea înnobilării sale în cadrul unui concert sold-out susţinut în oraşul Southampton din Anglia, în faţa a 27.000 de spectatori: “Am deosebita plăcere de a vă anunţa că am fost înnobilat de către Majestatea Sa, Regina”, a transmis publicului, mulţumindu-i: “Asta se întâmplă datorită vouă. Mulţumesc foarte mult! Voi m-aţi făcut cine sunt”.