///
Acum la radio:

Rod Stewart va lansa o carte de poezii şi desene

Britanicul Rod Stewart, în vârstă de 70 de ani, intenționează să lanseze o carte cu poezii împreună cu Ronnie Wood, fostul său coleg de trupă, de la The Faces.rod stewart

Plăcerea de pune pe picioare o astfel de colaborare se datorează, în special, relației pe care o are cu Ronnie Wood, definind-o drept “unică”, dar și  limbajului comun pe care cei doi au l-au dezvoltat de-a lungul timpului. Astfel, artiștii vor realiza împreună  un proiect literar la care  au lucrat în trecut.

“Avem o relaţie unică. Avem propriul nostru limbaj. V-a spus vreodată despre cartea de poezii şi desene pe care am făcut-o pe când lucram cu Jeff Beck?”, a declarat Rod Stewart. “Sunt schiţele lui şi poeziile noastre şi este foarte amuzant. Nici măcar nu pot începe să descriu acest proiect. Este foarte amuzant. Mi-ar plăcea să îl facem public”, a mai spus cântăreţul.

Formația  The Faces a fost înfiinţată în 1969 și s-a destrămat 6 ani mai târziu, când Rod Stewart şi-a început cariera solo, iar Ronnie Wood s-a alăturat trupei The Rolling Stones.