///
Acum la radio:

Sam Smith își face timp să meargă la întâlniri. Muzica mai poate aștepta

Britanicul Sam Smith, autorul albumului The Lonely Hour care i-a adus mai multe premii Grammy anul trecut, a declarat într-un interviu că e timpul să facă o pauză în cariera sa pentru a se concentra asupra vieții private.sam-smith

Smith a ajuns în Cartea Recordurilor cu piesa Writing’s on the Wall, pe care a compus-o în 20 de minute pentru cel mai recent film din franciza James Bond, Spectre, devenind prima piesă dintr-un film Bond care ajunge numărul unu în topurile din Marea Britanie. Britanicul, gay, a anunțat că vrea să ia o pauză și să se concentreze pe viața privată.

“Concertez de trei ani fără pauză, așa că mi se pare în regulă să merg acasă și să-mi trăiesc viața, să mă comport ca un tânăr de 23 de ani”, a zis artistul. “Sunt trist, însă așa mi se pare corect. Va fi bine să petrec o vreme mergând la întâlniri, cred”, a adăugat acesta.

Tânărul a declarat ca este homosexual la decernarea premiilor Grammy 2014, fiindu-i recunoscător celui care i-a frânt inima și i-a servit drept sursă de inspirație pentru albumul The Lonely Heart.

Smith a povestit în mai multe rânduri despre viața sa amoroasă și despre cum și-a descoperit orientarea sexuală la vârsta de 13 ani.