///
Acum la radio:

Sarah Connor a fost luată de la şcoală şi dusă pe scenă să cânte alături de Michael Jackson

Sarah Connor, pe numele real Sarah Leve, s-a născuta pe 13 iunie, 1980, în Delmenhorst, Germania, într-o familie cu 5 copii, ea fiind cea mai mare dintre frați. Călătoria ei muzicală începe la vârsta de 6 ani când se alătură unui cor religios. În adolescenţa merge la școala de muzică, ia lecții de pian și studiază muzica clasică. Idolii ei muzicali din copilarie au fost artiști cu nume sonore precum Aretha Franklin, Stevie Wonder, James Brown, şi Marvin Gaye. La vârsta de 17 ani Sarah era convinsă deja că este gata să-și dedice viaţa muzicii. Ea a fost aleasă de către profesorii ei de la şcoala de muzică pentru a cânta alături de Michael Jackson atunci când acesta  a  concertat în Germania, iar experienţa s-a dovedit a fi o adevărată revelație.

sarah connor

“Mi-a placut la nebunie şi atunci când cantam eram sigură ca asta e ceea ce vreau să fac”, a mărturisit Sarah. După terminarea şcolii artista și-a concentrat toată energia pentru a- și face muzica cunoscută lumii întregi.

În primăvara anului 2001, Sarah a lansat primul ei single intitulat “Let’s Get Back to Bed – Boy!” care a ajuns  pe locul 2 în topul german Singles Charts şi pe locul 15 în Topul European 100. În doar câteva săptămâni ea s-a făcut remarcată și a devenit populară atât în Germania şi Austria, precum şi pe canalul de muzică VIVA care i-a oferit premiul Cometa pentru cel mai bun debut. A urmat hit-ul “From Sarah with Love” în același an, când Sarah a lansat și primul ei album, “Green Eyed Soul”.
În 2002 Sarah a câștigat premiul german ECHO pentru cea mai bună artistă naţionala de Rock / Pop.

După sfârșitul unui turneu naţional, Sarah a revenit în studio cu noi idei pentru următorul album, alături de prietenul şi mentorul său, Wyclef Jean, în calitate de producător al noului său album. “One Nite Stand” (Of Wolves and Sheep),” a devenit primul single oficial de pe albumul de mare succes, “He’s Unbelievable”.

Sarah se îndrăgostește de cântărețul american Marc Terenzi cu care se căsătorește în 2005. Aceștia au împreună un baiat, Tyler, și o fiică pe nume Summer.

Trupa lui Terenzi, Natural, a lucrat la single-ul “Just One Last Dance” de pe cel de-al 3-lea album al cântăreței, “Key of My Soul”. Albumul a fost lansat în noiembrie 2005, după care artista intra în primul său concediu de maternintate. Sarah a cunoscut succesul și cu albumul “Bounce” care a ajuns pe locul 11 în topurile americane, pe locul 12 în Japonia şi pe locul 14 în Marea Britanie şi Australia. Iar în septembrie 2004 a câștigat premiu World Music Award.

În februarie 2005  Sarah a plecat de la ceremonie acasă cu premiul german Camera de Aur pentru cea mai bună prestație pop la nivel național. Fanii ei s-au arătat impresionați de faptul că artista și-a împrumutat vocea pentru versiunea în limba germană a filmului animat Robots din 2005.

Povestea ei de dragoste cu cântărețul Marc Terenzi nu a durat mai mult de 3 ani, aceștia divorțând în 2008.