///
Acum la radio:

Se caută Învățătoarea Anului 2021!

Mirela Retegan și Fundația Zurli caută Învățătoarea Anului 2021.

Orice cadru didactic din învățământul primar, indiferent că predă în sistemul educațional de stat ori privat poate fi nominalizat pentru titlul de Învățătoarea Anului 2021. Poate fi învățător sau învățătoare, educator sau educatoare. Poate fi din orice colț al României, de la sat sau de la oraș, de orice vârstă, etnie sau naționalitate.

Părinții sunt invitați să  trimită propunerea lor online, completând formularul de înscriere de pe www.invatatoareaanului.ro. , specificând în cadrul formularului de ce consideră că învățătoarea propusă de ei merită premiul de Învățătoarea Anului 2021: ce o face să fie specială, cum s-a remarcat în timpul pandemiei, cum a reușit să-și țină clasa unită și să ajungă la fiecare copil, dacă a făcut un gest special în acest an dificil pentru elevi, orice alt lucru pe care părinții îl consideră important în propunerea lor.

”Când lași copilul la poarta unei școli, pui sufletul lui în mâinile doamnei învățătoare. Iar ea devine icoană pentru cel mic. Îmi doresc să avem cât mai mulți educatori, învățători și profesori care înțeleg ce mare responsabilitate au. Îmi doresc să găsim cei mai frumoși și buni învățători și să facem o imensă bucurie cuiva care să primească titlul de Învățătoarea Anului și să o arătam lumii întregi”, susține Mirela Retegan, inițiatoarea campaniei Învățătoarea Anului 2021.