///
Acum la radio:

Sfatul unei actrițe celebre: “Faceţi sex frecvent şi râdeţi mult”

Cu toții suntem curioși să aflăm ce face o femeie frumoasă care nu-și arată vârsta, deși se spune că după 40 de ani orice femeie are dreprul să decidă câți ani are. Curiozitatea este, însă, și mai mare când femeia nu e altcineva decât Monica Bellucci, iar în buletinul ei scrie negru pe alb data nașterii,  30 septembrie, 1964. Cine nu ar vrea să afle răspunsul la întrebarea: “Care e secretul frumuseții?”Monica-Bellucci

Actriţa italiană Monica Bellucci a răspuns la această întrebare: “Nu sunt o persoană care se trezeşte la 06:00 dimineaţa pentru a merge la sala. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria James Bond) şi asta a fost tot. Adevărul e că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă”.

“Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine”, a continuat actriţa.

Bellucci, cunoscută pentru talentul său actoricesc, dar și pentru formele sale voluptoase, a declarat că nu va mai juca în scene nud.

“Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur, dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri”, a spus frumoasa Bellucci într-un interviu acordat unei reviste italiene.