///
Acum la radio:

10 lucruri interesante despre Shania Twain

Shania Twain,  pe numele real Eilleen Regina Edwards, s-a născut pe 28 august 1965, într-un oraș din Canada și urma să ajungă cea mai bine vândută artistă de muzica country. Ea este combinația ideală dintre o voce irepetabilă și o imagine care surpinde mai mult decât plăcut. Potrivit unor surse, numele de scenă “Shania” ar însemna “On my way” sinonim cu “pe drumul meu”.shania-twain

Artista și-a descoperit talentul la o vârstă fragedă. La de 8 ani a început să cânte într-un bar local, câștigând câte 20 de dolari pe seară, această experiență fiind prima “scoală”  în care a deprins abilitățile necesare pentru a deveni o artistă de succes, cum declara mai târziu. Shania Twain a fost inspirată de artiști precum Stevie Wonder, Mamas & Papas şi The Carpenters, iar preferații ei sunt Tammy Wynette şi Willie Nelson.

Shania Twain devine cunoscută odată cu lansarea celui de al treilea album intitulat “Come on Over”.  Albumul s-a vandut în aproximativ 40 de milioane de exemplare în lumea întreagă,  devenind cel mai comercializat album al unei artiste  și cel mai vândut album de muzică country din istorie. Este castigătoarea a cinci premii Grammy și a intrat in istorie ca fiind singura artistă care a luat discul de Diamant de trei ori, pentru trei albume consecutive.

În 2001 Shanaia Twain a fost prima vedeta numită cea mai sexy celebritate vegetariană.  Ne place Shania si recunoaștem ca ne-a fost foarte greu să decidem asupra unui singur videoclip pentru aceasta prezentare.

         10 lucruri interesante despre Shania Twain:

  • Numele ei de buletin este Eilleen Regina Edwards.
  • În 1992 a fost votată de  PETA, cea mai sexy vegetariană în viață, fiind prima vedetă care primea acest titlu.
  • Hitul  “Love Gets Me Every Time,” a devenit primul cel mai tare hit country, lansat de o artistă de muzică country care s-a aflat timp de 5 săptămâni pe locul 1 în Billboard, după Dolly Parton care în 1977 înregistra același succes cu hitul “Here You Come Again.”
  • Primii bani i-a câstigat la vârsta de 8 ani când a început să cânte într-un bar local, 20 de dolari pe seara.
  • Albumul “Come On Over” s-a vândut în peset 19 milioane de exemplare în Canada.
  • A fost înselată de fostul soț cu cea mai buna prietenă a sa.
  • În 2003 a primit o stea pe  Canadian Walk of Fame în Toronto.
  • Părinții ei au decedat într-un accident de mașina când avea 22 de ani.
  • A început să compună cântece la vârsta de 8 ani.
  • Consideră că, atunci când ți se ivește o șansă, este foarte important sa dai tot.